Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W mobiele graafmachine voor Kapaan Opheusden

Publicatiedatum: 24-11-2017 07:00

Kapaan tuinaanleg, onderhoud, groenbeheer en grondwerk uit Opheusden heeft uit handen van Daniel Buijs, verkoopadviseur bij Hans van Driel uit Tiel, de sleutels van een nieuwe Atlas 140W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.

Kapaan OpheusdenKapaan Opheusden

Na een periode van huur van verschillende Atlas mobiele graafmachines via Huur&Stuur B.V. heeft Kapaan gekozen voor de Atlas 140W. Deze machine past het best bij de dagelijkse werkzaamheden van Kapaan. Quote: “De wisselwerking tussen de verhuur- en verkoopafdeling in Tiel hebben wij als zeer prettig ervaren.” Naast de schone en zuinige Deutz motor (AdBlue) kenmerkt de compact gebouwde Atlas 140W zich door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine. De Atlas 140W is door de Hans van Driel verder compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. Meest in het oog springende aanpassingen zijn de metalen spatborden.

Al meer dan zeventien jaar heeft André Kapaan zijn eigen Hoveniersbedrijf. De opdrachtgevers en projecten variëren van zakelijk tot particulier en door het hele land. Een flexibel team van specialisten voert zowel groot- als kleinschalig aanleg- en onderhoudswerk uit. Kapaan is de ideale partner als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, groenbeheer en grondwerken.

www.kapaan.nl
www.huurstuur.nl

Atlas 140W bandenkraan voor  Hoveniersbedrijf Kapaan V.O.F. uit OpheusdenAtlas 140W bandenkraan voor Hoveniersbedrijf Kapaan V.O.F. uit Opheusden