Communicatie software Groen, Grond en Infra

De berg komt naar Mozes...

Publicatiedatum: 14-09-2004 17:26
Entreeding.com - dé GWW-site voor mensen en materieel - is voor zijn leden met een nieuwe dienst gestart. De leden van entreeding.com krijgen voortaan elke dag automatisch een overzicht van alle aanvragen naar machines, bouwstoffen en personeel. Vanzelfsprekend per e-mail.

Hoe breng je bedrijven dagelijks op de hoogte van alle gevraagde materieel en personeel?

Om deze vraag te beantwoorden heeft entreeding.com recentelijk een enquête gehouden onder al haar lidbedrijven. Opvallend veel entreeding-deelnemers hebben het formulier ingevuld teruggezonden waarvoor onze dank. Entreeding.com wil u daarom als eerste op de hoogte brengen van de vernieuwingen die zij - als uitkomst van het onderzoek - gaat doorvoeren of inmiddels al doorgevoerd heeft.

  • Vanaf september stuurt entreeding.com de lidbedrijven elke dag per e-mail een overzicht van alle vragen om mensen en materieel. Deze service is exclusief voor leden.
  • Het overzicht wordt elke werkdag omstreeks 13.00 uur verstuurd zodat lidbedrijven tijdig kunnen starten met het maken van hun definitieve planning.
  • Klanten die geen e-mail gebruiken, ontvangen t.z.t. het overzicht (deels) per fax of sms.
  • Ieder lidbedrijf kan aangeven op welke e-mail adres(sen) zij het dagelijkse overzicht wensen te ontvangen.
  • Om de handel in bouwstoffen en gebruikte machines te bevorderen, zijn de meest actuele onder het item 'te koop aangeboden (laatste 24 uur)' toegevoegd aan het overzicht.

Wilt u ook van deze unieke dienst gebruik maken? Wordt dan nu snel lid van entreeding.com en profiteer van deze voordelen! Met entreeding.com bent u sneller en eerder geïnformeerd en kunt u uw mensen en machines nog efficiënter inzetten. Bel 045-528 62 63 voor een vrijblijvende demonstratie of e-mail uw naam en telefoonnummer naar info@entreeding.com

www.entreeding.com voor leden, door leden!


Voorbeeld: Blokland uit ter Aar vraagt een long reach 18.5 mtr.Voorbeeld: Blokland uit ter Aar vraagt een long reach 18.5 mtr.