Communicatie software Groen, Grond en Infra

Keulen Koningsbosch winnaar Matexpo prijs, 1 jaar gratis Entreeding

Publicatiedatum: 21-11-2017 08:40

Angelique Winters van Keulen's Transport- en Grondverzetbedrijf B.V. uit Koningsbosch is de gelukkig winnaar van de Matexpo 2017 prijs, 1 jaar gratis Entreeding.com licentie t.w.v. 900 EURO.

Winnaar Matexpo prijsWinnaar Matexpo prijs

Mevrouw Winters - Keulen ontvangt al jaren de Entreeding mailingen per e-mail en SMS alsook deze uitnodiging voor de Matexpo 2017 j.l. gehouden in Kortrijk. Als mede-eigenaar van het Grondverzet en Transportbedrijf wil ze graag op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van machines en vrachtauto's. Een bezoek aan de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Matexpo voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo is daarbij een logische keuze. Angelique is een van de velen die zich dit jaar hebben geregistreerd voor de Matexpo via de Entreeding mailing. Zij is als winnaar van de Matexpo 2017 prijs uit de bus gekomen.

Keulen's Transport- en Grondverzetbedrijf B.V. uit Koningsbosch heeft een eigen zandgroeve. Naast de verkoop van grondstoffen doen zij ook het transport en verhuren ze materieel.

Matexpo en Entreeding wensen Keulen veel plezier met hun prijs.

www.keulenbv.nl
www.entreeding.com/bedrijven/144346/materieel/keulen-s-transport-en-grondverzetbedrijf-b-v
www.matexpo.com/nl

Lars Smeets feliciteert Angelique Winters van Keulen's Transport- en Grondverzetbedrijf B.V. Lars Smeets feliciteert Angelique Winters van Keulen's Transport- en Grondverzetbedrijf B.V.

Keulen's Transport- en Grondverzetbedrijf B.V. uit KoningsboschKeulen's Transport- en Grondverzetbedrijf B.V. uit Koningsbosch