Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuw bij De Schans: Elektrische kniklader Knikmops 130E

Publicatiedatum: 07-12-2017 11:05

Knikmops breidt gamma verder uit met volledig elektrische kniklader 130E. Leverancier van Knikmops De Schans, onderstreept met deze introductie wederom hun duidelijke focus op een verantwoorde en duurzame toekomst.

Knikmops 130EKnikmops 130E

Op de AGRITECHNICA in Hannover heeft Knikmops de 130E onthuld. Deze volledig elektrische kniklader is qua prestaties en gewicht nagenoeg identiek aan de zeer succesvolle Knikmops KM130. De 130E (eigen gewicht 1800 kg) is standaard uitgerust met een batterijcapaciteit van 320Ah wat resulteert in een onafgebroken gebruiksduur van 1 uur bij zeer intensief gebruik tot 3 uur bij minder veeleisende taken. Op deze manier kan de machine ingezet worden op plaatsen die anders ontoegankelijk zijn. Bijvoorbeeld het werken in gesloten ruimtes of op locaties waar het geluidsniveau beperkt dient te blijven zijn met deze machine perfect mogelijk. Het opladen van de accu is in 4 tot 8 uur voltooid, afhankelijk van de lader en het type batterijpakket. Standaard wordt de 130E geleverd met een loodzuur accu waarbij andere soorten accupakketten zoals Lithium-Ion optioneel verkrijgbaar zijn. Je laadt de accu gewoon op via een 230V/10A-stopcontact.

De 130E is de tweede elektrische machine in het leveringsprogramma van Knikmops. Afgelopen september werd namelijk al de 80E (eigen gewicht 1000 kg) gepresenteerd op de beurs Matexpo in Kortrijk. Ook de 80E is een volledig elektrisch aangedreven machine op het platform van de vertrouwde en beproefde Knikmops KM80. Een zeer compacte machine waarvoor geen enkele plaats onbereikbaar is. Vanzelfsprekend is deze machine verkrijgbaar met dezelfde toebehoren en aanbouwdelen zoals bij de conventionele machines. Ondertussen wordt door de ingenieurs van Knikmops volop verder gewerkt aan de ontwikkeling van andere elektrische modellen binnen het gamma.

Naast de elektrisch aangedreven 80E en 130E heeft Knikmops een zeer breed leveringsprogramma knikladers en telescoopladers voorzien van reguliere dieselmotoren. Deze zeer zuinige en ecologisch verantwoorde motoren voldoen aan de strengste en meest recente emissie-eisen. Deze 13 modellen hebben een eigen gewicht dat varieert van 820 kg tot 2570 kg.

De machines van Knikmops hebben zich ruimschoots bewezen in de volle breedte van de agrarische sector, bouw & Infra en de industrie in Europa en ver daarbuiten. Bestratingsbedrijven, hoveniers, wegenbouwbedrijven, bedrijven actief in het grondverzet maar ook de land- en tuinbouw maken dag in dag uit gebruik van de robuuste en ijzersterke krachtpatsers.

www.knikmops.com
www.deschansbv.nl

Nieuw bij De Schans in Hedel de Elektrische kniklader Knikmops 130ENieuw bij De Schans in Hedel de Elektrische kniklader Knikmops 130E

Elektrische kniklader Knikmops 80EElektrische kniklader Knikmops 80E