Doornbos B&N failliet

Gepubliceerd op 30-08-2004 20:05
Op vrijdagmiddag 27 augustus heeft de rechter het failissement uitgesproken over Doornbos B&N bv, de voormalig importeur van Komatsu in Nederland

Daarmee komt na drie weken van ongewisheid tijdens de surseanceperiode bij de 45 B&N medewerkers duidelijkheid over de staat van de boedel. Dat wil overigens niet zeggen dat alle B&N-medewerkers ontslagen worden want er is nog een kans dat de nieuwe Komatsu-importeur een aantal van hen in dienst zal nemen. In de loop van deze week zal waarschijnlijk al duidelijk worden of en hoe een aantal B&N-medewerkers actief blijft voor het merk dat Doornbos B&N 15 jaar vertegenwoordigde.

Al eerder meldden we u op onze site het failissement van twee andere Doornbos bv''s maar daar kunnen we nu ook Doornbos Verkoop bv en Doornbos B&N aan toevoegen. Van de directie van Doornbos was niemand bereikbaar voor commentaar.

We zullen u zo snel mogelijk inlichten over de aanstelling van een nieuwe importeur voor de Benelux, als we daarover van Komatsu Europe en van de betreffende importeur een bevestiging hebben ontvangen.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!