Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doornbos B&N failliet

Publicatiedatum: 30-08-2004 20:05
Op vrijdagmiddag 27 augustus heeft de rechter het failissement uitgesproken over Doornbos B&N bv, de voormalig importeur van Komatsu in Nederland

Daarmee komt na drie weken van ongewisheid tijdens de surseanceperiode bij de 45 B&N medewerkers duidelijkheid over de staat van de boedel. Dat wil overigens niet zeggen dat alle B&N-medewerkers ontslagen worden want er is nog een kans dat de nieuwe Komatsu-importeur een aantal van hen in dienst zal nemen. In de loop van deze week zal waarschijnlijk al duidelijk worden of en hoe een aantal B&N-medewerkers actief blijft voor het merk dat Doornbos B&N 15 jaar vertegenwoordigde.

Al eerder meldden we u op onze site het failissement van twee andere Doornbos bv''s maar daar kunnen we nu ook Doornbos Verkoop bv en Doornbos B&N aan toevoegen. Van de directie van Doornbos was niemand bereikbaar voor commentaar.

We zullen u zo snel mogelijk inlichten over de aanstelling van een nieuwe importeur voor de Benelux, als we daarover van Komatsu Europe en van de betreffende importeur een bevestiging hebben ontvangen.