Communicatie software Groen, Grond en Infra

Schaeff TW95 voor RWD Schiedam

Publicatiedatum: 12-01-2018 09:15

RWD Wegenbouw heeft via de Kemp Groep in De Meern een Schaeff TW95 compacte mobiele graafmachine in gebruik genomen. De TW95 is uitgerust met een vacuüminstallatie voor het machinaal bestraten.

Schaeff TW95Schaeff TW95

De compacte en stabiele Schaeff TW95, uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek, weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. De machine is door de professionals van de Kemp Groep aangepast naar de specifieke wensen van de klant.

RWD Wegenbouw / Simon Weerdenburg Handel & Groenservices B.V. is een allround wegenbouwer met een breed pakket aan diensten. Verhardingen en alles daaronder, is het specialisme van RWD Wegenbouw. Nieuwe aanleg, maar ook onderhoud van bestaande wegen behoort tot het dienstenpakket van RWD Wegenbouw. Tevens verzorgen wij hekwerken, asfalteringswerkzaamheden en aanleg en onderhoud van tuinen. Tot de opdrachtgevers van RWD Wegenbouw behoren Gemeenten, Verenigingen van Eigenaren, diverse (industriële) bedrijven en particulieren.

www.rwd-groep.nl

Schaeff TW95 mobiele graafmachine voor Simon Weerdenburg Handel & Groenservices B.V.Schaeff TW95 mobiele graafmachine voor Simon Weerdenburg Handel & Groenservices B.V.