Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX145W-6 voor Marius Mol Kapelle

Publicatiedatum: 02-02-2018 08:25

Marius investeerde in een splinternieuwe Hitachi ZX145W-6 met hydraulische verstelarm. Het is ondertussen de derde nieuwe HITACHI mobiele machine die Marius achtereen volgens heeft gekocht. Eerder was Marius eigenaar van de bekende HITACHI ZX130. De nieuwe aanwinst, de Hitachi ZX145W-6, vervangt  na 8 jaar trouwe dienst zijn huidige HITACHI ZX140-3. Pladdet uit Biervliet leverde deze nieuwe machine.

 

 

Hitachi ZX145W-6Hitachi ZX145W-6

Marius koos voor een complete machine. De HITACHI ZX145W-6 is wat performance en graafbereik betreft , gelijk aan de ZX140, echter door de korte draaicirkel van slechts 1850 mm leent deze machine zich buitengewoon voor werkzaamheden in compactere werksituaties. Door de hydraulische verstelarm is het tevens mogelijk om kort bij de machine te kunnen werken.

De ruime overzichtelijke cabine is een prettige werkplek. Doordat de rechtse voorzijde van de bovenwagen compacter is gebouwd, en de cabine veel glasoppervlakte heeft, is het zicht vanaf de comfortabele Grammer luchtgeveerde stoel uitstekend. Het multifunctionele LCD scherm in combinatie met de centrale menuknop werkt prima en geeft in één blik al de diverse machine gegevens weer.
Marius liet de machine compleet uitvoeren. Enkellucht Nokian banden, compleet met stalen spatborden, een giekdempingssysteem en een PowerTilt kantelstuk maakt de machine kompleet.

www.mariusmol.nl
www.pladdet.nl/

HITACHI ZX145W-6 voor Marius Mol KapelleHITACHI ZX145W-6 voor Marius Mol Kapelle