Communicatie software Groen, Grond en Infra

Twee nieuwe Doosan's voor van der Zanden in Moergestel

Publicatiedatum: 20-02-2018 11:11

Staad heeft onlangs een Doosan DX140W-5  en een Doosan DX255LC-5 afgeleverd bij van der Zanden in Moergestel. Op het hoofdkantoor zitten we aan tafel met Tijs en Henk van der Zanden. Het stokje is al enige jaren door Vader Henk overgedragen aan zijn zonen Mart en Tijs maar de twinkeling in zijn ogen als hij praat over het bedrijf, de historie, de ontwikkeling, de aanpassingen van de werf en het hoofdkantoor dan bespeur je trots en passie voor het ondernemen. Met beide benen op de grond, hard werken maar wel met eigen visie die het bedrijf Van der Zanden heeft gemaakt tot wat het nu is.

Henk en Tijs zijn eensgezind over het hoe en waarom van deze dubbele investering: "We hebben al verschillende Doosan machines in ons werkmaterieel die door Staad zijn geleverd. Natuurlijk naar tevredenheid anders komt het niet tot een nieuwe investering. Aan iedere machine komt vroeg of laat een keer onderhoud of een storing die niet is voorzien, als het dan opgelost wordt zoals je van een leverancier mag verwachten dan gaan wij voor de langdurige relatie. We zijn best wel "merken trouw" en doen heel graag zaken met familiebedrijven. We vinden korte lijnen belangrijk want dan is het beantwoorden van je vraag vaak ook niet ver weg. Bij Staad is het, ondanks de groei die ze doormaken,  geen enkel probleem om met één van de drie broers aan tafel te komen als de situatie daar om vraagt, dat vinden we fijn.  Zo werken we ook in ons eigen bedrijf, goed luisteren en invullen zoals de klant er om vraagt, zijn er (onverwacht) problemen, gewoon oplossen."   

De Doosan DX140W-5 is ontworpen voor allround langdurig gebruik onder zware omstandigheden. Voor vakwerk is betrouwbaar gereedschap onontbeerlijk. Doosan gebruikt hooggespecialiseerde ontwerpen en onderzoeksinstrumenten om de duurzaamheid en stevigheid van de machines te kunnen garanderen. De materialen en constructies worden onderworpen aan strengen tests om de sterke en weerstand onder de meest extreme omstandigheden te meten.

Daarnaast is ook de DX255LC-5 afgeleverd, de verstevigde gietstukken, de gesmede stalen scharnieren en de versterkte arm en giek kunnen tegen een stootje. Grote robuuste, giek- en armcilinders zorgen voor een soepele en krachtige werking. Geavanceerde pen-en-bus-technologie.

Van der Zanden: "Voor projecten op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, sloopwerk, natuurontwikkeling en milieutechnische saneringen bent u bij hen aan het goede adres. Met bijna zeventig jaar aan ervaring pakken zij ieder project voortvarend aan. Ze denken mee en werken samen, en staan garant voor vakwerk, van voorbereiding tot en met oplevering.

www.staad-groep.nl