Communicatie software Groen, Grond en Infra

Weer een Kobelco voor Van der Flier uit Winschoten

Publicatiedatum: 21-02-2018 11:21

Van der Flier uit Winschoten heeft, via Hans van Driel in Ommen, weer een Kobelco graafmachine in gebruik genomen. Na de KOBELCO SK260lc nu een Kobelco SK75SR midigraafmachine.

De in de bedrijfskleuren gespoten Kobelco SK75SR is door de professionals van Hans van Driel uitgevoerd met o.a. hydraulisch draai/kantelstuk en centrale smering. Ook is de Kobelco SK75SR voor Van der Flier voorzien van een verzwaard contragewicht, overdrukfiltersysteem en belettering.

De Kobelco SK75SR voldoet aan de strenge milieueisen en door het iNDr systeem is het geluidsniveau tot een extreem laag niveau beperkt. De aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Over Van der Flier
Van der Flier is specialist en pionier op het gebied van grondverzet. Constante vernieuwing en innovatieve technieken zijn belangrijke pijlers voor deze firma. Dankzij jarenlange ervaring in grondwerken, waterwerken en zuigtechniek hebben zij een schat aan kennis opgebouwd.

www.vanderfliergroep.nl