Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Van Doorn

Publicatiedatum: 22-02-2018 11:41

Van Doorn Geldermalsen B.V. heeft een Atlas 150W Tier 4 Final mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Na een succesvolle demo besloot Van Doorn de Atlas aan te schaffen en binnenkort volgt de tweede.

De Atlas 150W is door de professionals Hans van Driel in Tiel compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van Van Doorn met o.a. spatborden, een Pladdet sorteergrijper, een 100 kuubs vacuümunit, centrale smering en LED werkverlichting. Daarnaast staat de Atlas op Alliance banden 600/50 x 22.5.

De Atlas 150W kenmerkt zich door de schone en zuinige motor, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Over van Doorn
In 1963 stapten vijf broers op hun fiets om de eerste opdrachten binnen te slepen, het bedrijf Gebroeders van Doorn Geldermalsen B.V. was geboren. Anno nu werken de tweede en derde generatie Van Doorns samen met 180 medewerkers aan een schone en veilige infrastructuur. Het werk omvat een breed spectrum van de Grond- Weg- en Waterbouw en de Groen- en cultuurtechniek.

www.vandoorngeldermalsen.nl