Communicatie software Groen, Grond en Infra

Mooie gebruikte Doosan DL450-3 voor van den Borne grondverzet en transport uit Reusel

Publicatiedatum: 23-02-2018 11:47

Staad levert een mooie gebruikte DL450-3 af bij van den Borne grondverzet en transport uit Reusel.

Op locatie treffen we machinist Richard van den Borne en vragen hem hoe ze bij Staad uitgekomen zijn voor deze investering. Richard: "Vanwege de vele transport bewegingen die we moeten maken op onze diverse projecten wilden we graag wat mobieler zijn. Tot nu toe hebben we op deze projecten meestal een bulldozer ingezet maar met de aanschaf van deze Doosan DL450-3 hebben we grotere diversiteit en ruimere inzet mogelijkheden van ons machinepark.  Tijdens onze zoektocht naar een nette gebruikte machine met zeker niet al teveel uren kwamen we al snel bij Staad uit waar deze Doosan DL450-3 te koop werd aangeboden.  Het gevoel bij Staad is goed, zij staan 100% achter het product Doosan en dan kan het volgens ons niet anders dan dat we geholpen worden als we er om vragen. Voor ons is het ook de eerste kennismaking met Doosan  en Staad maar hebben er alle vertrouwen in dat we een goede investering hebben gedaan."

Doosan machines zijn ontworpen voor eenvoudig periodiek onderhoud, terwijl deskundige technici van Doosan klaar staan voor het bieden van hulp, mocht dat nodig zijn. Kies uit het brede scala van serviceovereenkomsten het pakket dat het beste bij u past, zodat u het meest uit uw machine haalt. De effectieve werktijd, productiviteit en de inruilwaarde worden verhoogd, waardoor deze graafmachines of loaders een economisch lonende keuze zijn.

Van den Borne grondverzet en transport, zijn in 1953 met grondverzetwerkzaamheden begonnen in Zeeland. Het machinepark van, van den Borne is in al die jaren flink gegroeid. Dit machinepark vormt nu de basis voor het grondwerk. In verschillende aantallen en grootte.

Staad Groep  is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn.

www.vdbornegrondverzet.nl
www.staad-groep.nl