Communicatie software Groen, Grond en Infra

(advertorial) Faro Rental - Het verlengstuk van uw succes!

Publicatiedatum: 28-02-2018 10:39

De reden dat Faro Rental adverteert bij Entreeding als ‘toeleverancier’ komt voort uit de overtuiging dat wij een toegevoegde waarde hebben voor de echte werkers buiten in het veld.

"Wij waarderen de flexibiliteit", "Fijn dat jullie ons helpen om de nieuwe technologie onder de knie te krijgen" en "Wat een gemak dat jullie na werktijd en in het weekend bereikbaar zijn en jullie diensten beschikbaar stellen" zijn enkele uitspraken van klanten waar wij enorm trots op zijn. Dit typeert ons bedrijf dat wij in de afgelopen 3,5 jaar hebben opgebouwd.

Faro Rental is een samenwerking tussen Bjorn Faro & Ruud van Gerwen dat resulteert in een bedrijf dat Trimble machinebesturing verhuurt voor machines in de grond, weg- en waterbouw. Twee gedreven ondernemers die naast hun dagelijkse werkzaamheden in de GWW-sector, en hun gezin, een verhuurbedrijf runnen. Met het verhuurbedrijf wordt er een dienst aangeboden waarbij ze het succes van de klant alléén maar kunnen versterken. Dit is mede te danken aan de jarenlange ervaring die is opgedaan met de Trimble machinebesturing in zowel de werkvoorbereiding als in de uitvoering. Hierdoor is het mogelijk om snel te reageren op de klantvraag waardoor de dagelijkse werkzaamheden geen stagnatie oplopen. Een bijkomend voordeel van Faro Rental is het maatwerk rondom de verhuurcondities. Denk hierbij aan de invulling van de huurperiode, de verrekening en de invulling van de algemene voorwaarde.
Wij zien de uitdaging van ons verhuurbedrijf voornamelijk in het op weg helpen van huurders die weinig ervaring hebben met de machinebesturing. Prachtig om te zien dat na enig moment de machinist feilloos met de apparatuur kan werken. Dit creëren we niet alleen door een juiste uitleg, maar ook door de juiste voorbereiding van de inputfiles. Ons bedrijf is gevestigd in Oirschot en Asten, echter opereren we landelijk. Wij verhuren de nieuwste cab-kits van Trimble voor zowel de Hydraulische Graafmachine als de Bulldozer. Wanneer er een vraag is naar de Trimble machinebesturing is het mogelijk om deze op te halen, te laten bezorgen op locatie en/of te laten installeren (inclusief de gewenste instructie) op elk gewenst tijdstip.

We hopen u in de nabije toekomst te mogen helpen zodat we gezamenlijk kunnen streven naar een perfect eindresultaat.

Bjorn Faro 06-31 67 49 74
Ruud van Gerwen 06-42 41 26 63

www.farorental.nl