Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 350MH voor Wagemakers

Publicatiedatum: 13-03-2018 12:37

De firma Wagemakers Grond- en Transportbedrijf B.V. uit Oudenbosch heeft via Hans van Driel B.V. uit Tiel weer een Atlas 350MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Wagemakers heeft drie Atlas overslagmachines in gebruik.
 

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final motor met Ad Blue. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger en 10% zuiniger. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van circa zestien meter. Verder kenmerkt de Atlas 350MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Over Wagemakers
Grond- en Transportbedrijf Wagemakers is gevestigd in Oudenbosch en is opgericht in 1928. Met een groot, modern en uitgebreid machinepark wat bestaat uit een diversiteit aan graafmachines, overslagkranen, laadschoppen en vrachtwagens biedt Wagemakers een compleet aanbod aan diensten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. In de aannemerij werken zij als hoofdaannemer, onderaannemer en op basis van verhuur van materieel. Kijk op voor meer informatie.

www.wagemakersbv.nl
www.kemp-groep.nl