Communicatie software Groen, Grond en Infra

Schaeff TL100 compacte wiellader voor Gebr. Kloens B.V.

Publicatiedatum: 16-03-2018 10:49

Gebr. Kloens B.V. uit Dordrecht heeft onlangs, via de Kemp Groep in De Meern, een nieuwe Schaeff TL100 compacte wiellader in gebruik genomen.

De 5.800 kg wegende wiellader is standaard voorzien van een Deutz Tier 4 Final motor met een vermogen van 75 pk. Daarnaast beschikt de TL100 over een ruime cabine met twee deuren en schuifraam. De functie van rijden en een extra functie zijn eenvoudig te bedienen via de Joystick. De dwars ingebouwde turbodieselmotor is zuinig met brandstof en heeft een lage uitstoot van schadelijke stoffen. Verder kenmerkt de Schaeff TL-serie zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening, hydraulische voorsturing en de multifunctionele joystick voor intuïtieve bediening.

Deze Schaeff TL100 compacte wiellader voor Gebr. Kloens B.V. is afgeleverd met een brede bak een puinriek en palletvorken.

Over Kloens

Opgericht in 1989 heeft het internationaal gerenommeerde familiebedrijf Gebr. Kloens B.V. bijna 25 jaar ervaring in grond-, straat- en rioolwerken. Gebr. Kloens B.V. is gespecialiseerd in straatwerk en alle aanverwante werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van (her-) bestratingswerkzaamheden in zowel beton-, gebakken- als natuursteenmaterialen. Dit gebeurt machinaal en (eventueel) handmatig.

 

www.kloens.nl