Communicatie software Groen, Grond en Infra

Zware Hyundai minigraver geleverd aan Van Ossenbruggen B.V.

Publicatiedatum: 16-03-2018 13:14

Van de Spek uit Vianen heeft onlangs aan Loon- en Grondverzetbedrijf Van Ossenbruggen B.V. uit Ingen een nieuwe Hyundai minigraver geleverd. Dit is hiermee de vijfde Hyundai die wordt toegevoegd aan het machinepark.

De nieuwe Hyundai is uitgevoerd met extra hydraulische functies zodat hij eenvoudig en snel kan werken met de verschillende hydraulische aanbouwdelen.

Om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte hebben ze bij Van Ossenbruggen voor een binnendraaier waardoor er ook in zeer nauwe ruimtes mee gewerkt kan worden. De zwenkbare giek welke maximaal tot 75° kan zwenken zorgt dat bijna op iedere plek gekomen kan worden met de uitrustingstukken of bakken.

Voor de aandrijving van de machine is een Yanmar watergekoelde 3 cilinder motor verantwoordelijk. Aan deze motor zitten variabele plunjerpompen gekoppeld  welke zorgen voor een optimale hydrauliekopbrengst en daarbij behorend laag brandstofverbruik.

De Hyundai is compleet geleverd met de standaard slangbreukventielen op zowel de giek als lepelsteel. Daarnaast is de ruime cabine standaard uitgevoerd met airconditioning.

www.vanossenbruggen.nl