Communicatie software Groen, Grond en Infra

Opening nieuw bedrijfspand GP Equipment BV

Publicatiedatum: 21-03-2018 08:21

GP Equipment BV is fabrikant van uitrustingstukken voor grondverzetmachines. Nadruk ligt hierbij voornamelijk op de graafmachines. GP richt zich hoofdzakelijk op de verkoop aan importeurs, dealers en tussenhandel.

Na 9 jaar is GP behoorlijk uit z’n jasje gegroeid in het huurpand te Venlo. Daarom is besloten om een eigen stek te zoeken voor nieuwbouw. Nederweert werd na goed speurwerk aangeduid als meest interessante plek.

Vlak aan de snelweg A2 op een gloednieuw industrieterrein in een gemeente die het ondernemerschap begrijpt. In 1e instantie is een perceel aangekocht van 3600m2 echter al voor het begin van de bouw is nog een stuk aangekocht van 916m2. En in Maart 2018 is aangrenzend perceel van 2800m2 nog aangekocht om in te spelen op de aanhoudende groei.

In november 2016 is met architect Roel Lamers van Architectenburo ZIJN begonnen aan het ontwerp van het pand. Hierin zijn de uitdrukkelijke wensen van de medewerkers van GP meegenomen. Kantoor met voldoende werkplekken, een spreekkamer en een kantine met buitenterras. Grote werkplaats met ruimte voor uitbreiding voorzien van alle benodigde faciliteiten met name gericht op veilig en verantwoord werken. 1000m2 magazijn. Verder nog voldoende buitenterrein voor opslag gebruikt materieel.

Ook nog belangrijk om even te benoemen; Het pand is gebouwd volgens de laatste GPR-richtlijnen. Deze voorzien o.a. in milieubewust bouwen.Er is geen gasaansluiting.

Mede dankzij het superwerk van hoofdaannemer Derckx uit Weert (projectleider: Edo Dankaart) en alle overige (onder)aannemers is de bouw op de gewenste datum 22 december 2017 opgeleverd. Medewerkers van GP hadden dit jaar geen vrij tussen kerst en nieuw, er moest verhuisd worden. Als een geoliede machine is alles binnen de gewenste tijd op z’n nieuwe plek terecht gekomen. Op 2 Januari, geheel volgens planning dus, is GP operationeel gestart aan de Titaniumstraat 10 te Nederweert.

Na 3 maanden heeft eenieder zijn nieuwe werkplek eigen gemaakt en is het tijd voor een feestelijke opening.

Op vrijdag 30 Maart van 12u tot 17u en op zaterdag 31 Maart van 10u tot 16u opent GP eenmalig de deuren om iedereen een kijkje te laten nemen in de “keuken”.

Iedereen is van harte welkom! Graag tot ziens in Nederweert.

www.gp-equipment.com