Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor W.J. van Vliet

Publicatiedatum: 26-03-2018 14:17

Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet uit Kockengen heeft onlangs, via Kemp in De Meern, een zeer complete Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Eerder nam Van Vliet via Kemp een Kobelco SK140SR in gebruik.

Deze Kobelco SK75SR is door de professionals van Kemp uitgevoerd met o.a. een Engcon tiltrotator met GPS, extra functies, verzwaard contragewicht en overdruk voorbereiding.

De Kobelco SK75SR kenmerkt zich onder andere door een laag brandstofverbruik, efficiënte prestaties, snelheid en voordelig onderhoud. Het zeer lage geluidsniveau in de cabine is een direct resultaat van het door Kobelco gepatenteerde INDR systeem. Door het compacte ontwerp van de SK75SR graafmachine is deze optimaal inzetbaar.  

Over Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet 
Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet uit Kockengen is een bedrijf met een uitgebreid machinepark dat klaar staat voor kleine en grote vragenstukken binnen het loonwerk en het grondverzet. Loon- en verhuurbedrijf W.J. van Vliet is VCA* (2008/5.1) gecertificeerd en beschikt over goed onderhouden machines en gediplomeerd personeel.

www.wjvanvliet.nl