Communicatie software Groen, Grond en Infra

Zeer uitgebreid Volvo duo voor HKA-Nieuwkoop

Publicatiedatum: 29-03-2018 14:33

Recent afgeleverd bij HKA-Nieuwkoop, een Volvo EC220EL Semi Long Reach en Volvo EWR150E. Modern, vooruitstrevend, zuinig en beide met bijzondere aspecten.
 

De Volvo EC220EL heeft bij Beco Vianen een giekverlenging ondervonden tot een totale lengte van 12 meter. Ook is het contragewicht verzwaard en heeft de machine nu een totaalgewicht van 28-ton. In combinatie met een vast Steelwrist kantelstuk met S80 snelwissel, Beco bakkenset inclusief kettingbak, BM-Air overdruk en Trimble Earthworks GPS maakt dit een bijzondere en zeer complete machine. 

 

De Volvo EWR150E kenmerkt zich als een compacte, maar met bijna 18-ton toch zeer manse machine. Bijzonder aan deze machine is zijn afzetbare Steelwrist X18 draaikantelstuk met grijper. Ook hier is gekozen voor een S snelwisselsysteem, maar dan de dubbele S60 variant, zodat deze ertussenuit kan bij zware werkzaamheden. Het demonteren wordt gemakkelijk gemaakt door de OilQuick aansluiting. Ook deze machine is klaar voor de toekomst met zijn Trimble Earthworks GPS.

Verder is de machine uitgerust met extra led lampen, Nokian 650/45-22.5 banden, spatborden rondom, Groeneveld Twin Automatisch smeersysteem en Freshfilter FF Tube overdrukunit.

 

Keuze Volvo voor duurzaamheid

De keuze voor de investering in nieuwe Volvo machines komt voor uit goede ervaringen met eerder aangekochte machines zoals de EC160E en EC180E. De machines zijn professioneel afgewerkt en kennen een zeer gunstig brandstofverbruik. 

 

HKA-Nieuwkoop

HKA is continu bezig met het verbeteren van haar aanbod. Moderne, schone en zuinige machines in combinatie met een team van professionele medewerkers. Vernieuwingen zoals S-snelwisselsystemen en ontwikkelingen zoals draaikantelstukken passen goed bij de visie van het bedrijf. 

Als resultaat is het loon- en verhuurbedrijf recent uitgeroepen als onderneming van het jaar 2018 in de gemeente Nieuwkoop. 

www.hka-nieuwkoop.nl