Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eerste nieuwe Hitachi ZX210LC-6 voor Melse Maljaars

Publicatiedatum: 01-04-2018 14:55

Pladdet leverde recent de eerste machine af uit de opdracht  van 2 nieuwe HITACHI ZX210LC-6 rupsgraafmachines. Melse Maljaars uit Aagtekerke bestelde 2 identieke machines, voorzien van hydraulische verstelarm.

De HITACHI ZX210LC-6 is de “all rounder” onder  de ZAXIS-6 rupsgraafmachines. Helemaal wanneer hij is voorzien van de hydraulische verstelarm. Dankzij de verstelcilinder is het mogelijk is om niet enkel op maximaal bereik, maar ook kort bij de machine te kunnen werken. Met name voor de werkzaamheden op bouwplaatsen en bij rioleringswerkzaamheden komt dit goed van pas.
De nieuwe ZX-6 rupsgraafmachines scoren goede  punten. De machinisten roemen de comfortabele cabine en de soepele werking van de hydrauliek. Dankzij het vernieuwde hydraulisch systeem ligt de machine niet enkel bijzonder prettig in de hand, maar gaat hij ook zuinig om met de brandstof.

De machines voor Melse Maljaars zijn compleet besteld. Voorzien van het nieuwe Trimble Earthworks 3D GPS systeem, LED verlichting, overdrukvoorbereiding, treeplanken met extra handrelingen, extra camerasysteem, kettingkist in de onderwagen en een Groeneveld centraal vetsmeersysteem.

Pladdet leverde de nieuwe machine af op het bouwterrein van de Mortiere, waar de machine door machinist Willem van Sluis in ontvangst werd genomen.

www.melse-maljaars.nl