Communicatie software Groen, Grond en Infra

BOMAG tandemwals voor De Grondslag

Publicatiedatum: 02-04-2018 15:01

De Grondslag B.V., specialist in paardensportbodems uit Utrecht heeft, via Kemp uit De Meern, een BOMAG BW100AD-5 tandemwals in ontvangst genomen. Recent geleden nam De Grondslag ook al een Atlas 140W T4F mobiele graafmachine in gebruik via Kemp.

Het complete BOMAG programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich door goed zicht op de werkzaamheden. Deze 2.500 Kg. wegende BOMAG BW100AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 24,3 kW, een werkbreedte van 1.000 mm en een hondengangverstelling van 50mm. Daarnaast is de BW100AD-5 uitgerust met een opklapbare Rops-beugel, een centraal hijspunt, werkverlichting en afneembare zwaailamp. De tandenwals is geheel vetnippel vrij.

Over De Grondslag B.V.
De Grondslag is specialist in paardensportbodems. Directeur Ben Agterberg ontwikkelde zelf het systeem waarmee men verzekerd is van een veilige en prettige beoefening van de ruitersport, onder alle omstandigheden en in elk seizoen. Een systeem dat bovendien garant staat voor een snellere en goedkopere aanleg van uw paardensportbodem.

www.degrondslag.nl
www.kemp-groep.nl