Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK17SR voor Slangewal

Publicatiedatum: 30-04-2018 12:27

Grondverzetbedrijf Slangewal uit Dalfsen heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen, een Kobelco SK17SR minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco SK17SR is uit voorraad geleverd.
 

De professionals van Hans van Driel B.V. in Ommen hebben de Kobelco SK17SR voorzien van een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting en afgeleverd met extra bakken.

De Kobelco SK17SR minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. De punten voor de dagelijkse controles en het reguliere onderhoud zijn gemakkelijk te bereiken. De canopy voldoet aan de ROPS en FOPS niveau 2 normen. Kijk op onze website voor meer specificaties of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Grondverzetbedrijf A. Slangewal
Grondverzetbedrijf Slangewal uit Dalfsen is  sinds 2006 werkzaam in het grond- en groenwerk waarbij kwaliteit en duurzaamheid en natuurlijk een goede service voorop staan. Slangewal is gespecialiseerd in grondwerk waar je met groot materiaal niet kan komen. Door de compacte afmetingen van de Kobelco minigraafmachine is het mogelijk om door smalle openingen te rijden en het werk uit te voeren.

www.grondengroenwerk.nl