Communicatie software Groen, Grond en Infra

Zaterdag 21 april: Machinistenkampioenschap Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden

Publicatiedatum: 19-04-2018 08:15

Tientallen machinisten maar ook leerling-machinisten nemen op zaterdag 21 april a.s. deel aan het machinistenkampioenschap Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden. De deelnemers moeten in tien verschillende spelronden laten zien wat ze in hun mars hebben. Ook is er een parcours opgezet voor "de machinisten van de toekomst".

Het Machinistenkampioenschap Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden vindt al plaats sinds 2008. Het is een niet-commercieel evenement wat georganiseerd wordt om de groen-, grond en infrasector te promoten onder jong en oud. De ultieme wens is om jeugdigen te interesseren voor de vele arbeidsmogelijkheden die deze boeiende sector te bieden heeft. De organisatie bestaat uit vrijwilligers en daarnaast zijn er meer dan 100 bedrijven die sponsoren in de vorm van materiaal, geld of prijzen. Scholen en opleidingsinstanties zijn ook bij de organisatie betrokken. Het evenement wordt georganiseerd door Loon- en verhuurbedrijf W.H. de Kreij, De Kuiper Infrabouw, Korevaar B.V. en CUMELA Nederland.

Locatie
De locatie van de wedstrijden is dit jaar het terrein van De Kuiper Infrabouw, Wiedhaak 20, Hardinxveld-Giessendam. Het evenement vindt tussen 10:00 en 18:00 uur plaats.

www.machinistenkampioenschap.nl