Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK260LC-10 voor K.A. Van Daalen en ZN B.V.

Publicatiedatum: 19-05-2018 12:58

Onlangs heeft de firma K.A. Van Daalen en ZN B.V. uit Pijnacker een compleet uitgeruste Kobelco SK260LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK260LC-10 is door de Kemp Groep volledig naar de wensen en eisen van de klant afgeleverd.

De Kobelco SK260LC-10 is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Deze machine voldoet aan de laatste emissienormen dankzij de aanzienlijk verlaagde NOx-uitstoot. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260LC-10 zuinig, stil en milieuvriendelijk. Daarnaast is de cabine ruim opgezet en biedt het de machinist veel zicht op de werkzaamheden.

De Kobelco SK260LC-10 voor K.A. Van Daalen en ZN B.V. is door de professionals van Kemp in De Meern onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting, opklapbare treeplanken, overdruk controller van FreshFilter inclusief koolwaterstofsensor, gereedschapskist op de onderwagen, lekolieleiding, Topcon voorbereiding en is tevens volledig in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van professionele belettering. Alles voor een perfecte aflevering.

Over K.A. Van Daalen en ZN B.V.
Het verhuurbedrijf K.A. van Daalen startte in 1962 toen de heer K.A. van Daalen zijn eerste hydraulische graafmachine aanschafte. In 1971 werd de fa. K.A. van Daalen & Zn. opgericht met de beide zoons M. en P.J. van Daalen. In 2003 is er een grote stap genomen door te investeren in een grondzuigwagen. Deze wagen is een goede aanvulling op het  machinepark want waar graven tussen de wortels en leidingen met de kraan niet meer mogelijk is biedt grondzuigen een goede oplossing. In 2010 is 2/3 van het bedrijf overgedaan aan twee zonen Arjen en Peter. Inmiddels hebben zij in 2011 de laatste aandelen van Piet overgenomen. K.A. van Daalen heeft de afgelopen 50 jaar een grote expertise opgebouwd op het gebied van machineverhuur en het aannemen van allerhande werken in de grond- weg en waterbouw en grondzuigtechniek. En men heeft de beschikking over een uitgebreid, innovatief en jaarlijks gekeurd machinepark.

www.kavandaalen.nl