Communicatie software Groen, Grond en Infra

9 tons Takeuchi voor H.T.R.

Publicatiedatum: 29-05-2018 11:55

Grondverzetbedrijf H.T.R. uit Geulle, van de jonge en gedreven ondernemer Tobias Rosenbaum, heeft onlangs een Takeuchi TB290LSA in ontvangst genomen via Verhoeven uit Maarheeze.

Deze zeer doordachte Takeuchi is op verzoek van de klant zeer compleet uitgevoerd, om in de toekomst de meest voorkomende werkzaamheden in de GWW branche uit te voeren.

De Takeuchi TB290LSA Compleet is standaard af fabriek voorzien van: airco, lucht geveerde stoel, camera achterop, brandstofvulpomp, verzwaard contragewicht, sloop- sorteerfunctie proportioneel bedienbaar en waarvan de liters te regelen zijn via de monitor. De onderwagen is voorzien van de voor Takeuchi unieke hydraulische rupsspanners.

Verder springen in het oog: de Eurosteel Rototilt draai- kantelsysteem met wig-wig ophanging, zodat deze alleen gebruikt wordt als de werkzaamheden hierom vragen.

Via de uitrustingsstukken afdeling van Verhoeven, VemaTEC, zijn een 4 tal graafbakken en een sorteergrijper meegeleverd. De machine opbouw afdeling van Verhoeven heeft de TB290 verder nog voorzien van diverse LED werklampen, cabine afdichting voor overdruk, activeren van de Takeuchi Immobilizer (Startonderbreker), omschakelbare bediening van standaard snelwissel, naar de snelwissel van de Rototilt.

www.handelsonderneminghtr.nl