Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W blue voor Timmer

Publicatiedatum: 07-06-2018 15:27

Onlangs heeft Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. uit Nijkerk, via Atlas dealer De Kruyf Mechanisatie B.V. uit Nijkerk, een Atlas 160W blue mobiele graafmachine in gebruik genomen. Naast deze Atlas nam Timmer eerder dit jaar een Kobelco SK210lc rupsgraafmachine in gebruik.

 

De nieuwe Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw.min) een aanzienlijk lager brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De nieuwe Atlas 160W voor Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw B.V. is door de professionals van de Kemp Groep en De Kruyf Mechanisatie B.V. zeer compleet uitgerust en afgeleverd met o.a. een Engcon tiltrotator met geïntegreerde grijper. Daarnaast is de Atlas 160W compleet in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van professionele belettering.

Over Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw
Timmer Grond-, Weg- en Waterbouw is sinds 2005 een professioneel partner voor het bouw- en woonrijp maken van bouwgrond, straatwerk & asfaltverharding, rioleringen en leidingen, cultuurtechnische werken, sloopwerkzaamheden en de verhuur van materieel en grondwerkers. Kijk op www.timmer-gww.nl voor meer informatie.

www.timmer-gww.nl