Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Bouwman

Publicatiedatum: 09-06-2018 15:32

M. Bouwman Groen Grond Infra uit Westbroek heeft via de Kemp Groep in De Meern een zeer complete Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in gebruik genomen. Volgens Martijn Bouwman een echte compacte krachtpatser.

Martijn Bouwman zegt na de eerste 100 uur intensief gebruik het volgende over de Kobelco SK75SR; “De Kobelco SK75SR is echt een compacte krachtpatser. Ondanks de afmetingen is hij beresterk. Precies goed voor het werk wat ik er mee doe. Daarnaast is het in de cabine zeer comfortabel en het verbruik is prima.”

De Kobelco SK75SR kenmerkt zich onder andere door een laag brandstofverbruik, efficiënte prestaties en voordelig onderhoud. Door het zeer lage geluidsniveau in de cabine kan de machinist zich concentreren op zijn werk. Door het compacte ontwerp van de SK75SR graafmachine is deze optimaal inzetbaar.

Deze Kobelco rupsgraver voor M. Bouwman Groen Grond Infra is onder andere voorzien van hydraulische snelwissel, kruisbediening t.b.v. bediening verlenggiek, maaikorffunctie, opklapbare treeplank voor cabinedeur, extra werkverlichting en startonderbreker. Tevens is de Kobelco SK75SR afgeleverd met een brede bak 1.600 mm, palletvorken, dieplepel bak 800 mm en een puinriek 1.200 mm. Door de verlenggiek beschikt Bouwman over extra werkbereik en daardoor meer flexibiliteit. De Kobelco SK75SR voor Bouwman is onder andere volledig in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van belettering.

Over Bouwman
M. Bouwman Groen Grond Infra uit Westbroek is voornamelijk werkzaam in de groen- en cultuurtechnische werken.