Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuwe kipper voor Poland

Publicatiedatum: 16-06-2018 15:13

Onlangs is bij Poland uit Ursum een nieuwe kiptrailer afgeleverd door GS Meppel. Deze lichtgewicht Hardox kipperoplegger is de eerste uit de serie van 3. Poland wenst hun chauffeur Frans veel plezierige en veilige kilometers toe.

 

Poland Groep

Poland is een jong en dynamisch verhuur- en aannemersbedrijf dat bestaat uit de bedrijven Poland Grond en Sloopwerken B.V. en Poland Transport en Handelsonderneming B.V.

U kunt bij hun terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, sloopwerken, transport en het leveren en verhandelen van grondstoffen.

Bij Poland Groep hebben zij aandacht voor uw wensen, en staan klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid voorop. Dankzij hun vakkundige personeel die allen betrokken zijn bij het bedrijf, ons uitgebreide machinepark, en de nauwe samenwerkingen met hun relaties, staan zij iedere week 24/7 voor onze klanten klaar, en met een strakke planning, kunnen zij snel schakelen en inspelen op uw wensen, zo zijn ze flexibel, en vinden zij voor ieder probleem een oplossing, zo zorgen zij voor een succesvolle oplevering van projecten. Op deze manier realiseren zij een resultaat die alle partijen tevreden stelt.

 

http://polandgroep.nl/
bedrijfspresentatie