Communicatie software Groen, Grond en Infra

Verhoeven Demo Days Ninove

Publicatiedatum: 20-06-2018 09:47

Na de Verhoeven Demodagen in Maarheeze en Zeewolde staan deze maand de Demo Days in Ninove op de agenda! Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli a.s. is het zover; we nodigen iedereen uit om op ons terrein demo’s te draaien met de Takeuchi mini- en midi gravers. Dit is dé kans om onder andere de krachtige TB2150R – fixed boom en de allernieuwste TB225 eens uitvoerig te testen.

Deze machines zijn het afgelopen half jaar toegevoegd aan de Takeuchi range, en niet zonder reden.
De nieuwe 15 tonner, de TB2150-R, heeft een driedelige vaste giek direct naast de cabine. Hierdoor is de bovenwagen van deze machine erg compact en daardoor is de zwenkradius kleiner. De vaste giek zorgt ervoor dat de machine over veel stabiliteit en capaciteit beschikt.

Ook de TB225 biedt een welkome aanvulling. Het is een 2 tons minigraver met de capaciteit van een 3 tonner, en tóch het ideale transportgewicht. Je vervoert deze gemakkelijk - inclusief drie bakken - op je eigen aanhanger.

Naar aanleiding van het Wereldkampioenschap voetbal hebben we een speciale ‘duivelse’ editie van de TB225 laten ontwikkelen. Tijdens de Demo Days in Ninove is deze machine in Belgische strijdkleuren te bewonderen!Heeft u een uitrustingsstuk nodig of wilt u graag een afspraak maken voor een gratis rijwerkrevisie? Ook daar kunnen we u mee helpen. Bij Verhoeven bent u aan het juiste adres voor uitrustingsstukken, rijwerkdelen en service aan grondverzetmachines van alle merken, soorten en maten.

De Demo Days bieden ook de perfecte gelegenheid om een kijkje te nemen in ons geheel vernieuwde pand en om een hapje en drankje te nuttigen.

 

Data en openingsuren

Zaterdag 30 juni           van 11:00 tot 18:00

Zondag 1 juli                van 09:00 tot 16:00

www.verhoevenbv.com