Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK180LC-10 voor M. de Bruijn

Publicatiedatum: 29-06-2018 14:18

Loon- & Verhuurbedrijf M. de Bruijn B.V. uit Lopik heeft een Kobelco SK180LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De vijfde Kobelco voor De Bruijn!

 

De SK180LC-10 van Kobelco is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De Kobelco SK180LC-10 kenmerkt onder andere zich door de grote capaciteit in deze klasse. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-10 en dezelfde lengte rupsketting bent u verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk.

De moderne Tier 4 Final motor met toevoeging van Ad-Blue zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kunt u met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-10 biedt daarnaast een stillere en comfortabelere werkomgeving. De nog veiligere cabine stelt het belang van de machinist voorop.

Naast opbouwwerkzaamheden heeft de Kemp Groep de machine inclusief professionele belettering afgeleverd. 

Wilt u meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines dan kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. Kijk op www.kemp-groep.nl of www.hansvandriel.nl voor meer technische specificaties.

Over Loon- & Verhuurbedrijf M. de Bruijn B.V.
De Bruijn Lopik is een loon- en verhuurbedrijf dat zich al 38 jaar inzet in het agrarische loonwerk en het grondverzet. De Bruijn is breed inzetbaar, flexibel en gespecialiseerd in het creëren van totaalprojecten. Van een groot project in het grondverzet tot het ophangen van een regenpijp, het team van De Bruijn realiseert het voor u. Van wei tot woning!

www.debruijnlopik.nl