Communicatie software Groen, Grond en Infra

Dynapac: Vandaele

Publicatiedatum: 01-10-2004 12:59
Vandaele Machinery in Oostrozebeke is aangesteld als importeur voor de Dynapac walsen in België.

Dynapac vormt voor Vandaele een perfecte aanvulling op de JCB grondverzetmachines en Himoinsa stroomaggregaten. Dynapac trilplaten en stampers en betonverdichting (Wolf-Zondervan) en de Dynapac en Demag asfaltafwerk- en freesmachines (Oswald DeBruycker) blijven overigens vertegenwoordigd bij de vertrouwde adressen in Belgie.

Vandaele's reputatie in de markt van burgerlijk bouwkunde en wegenbouw was voor Dynapac doorslaggevend. Vandaele moet voor Dynapac het vertrouwen bij de Belgische klanten terugwinnen. De jarenlange afwezigheid van een toegewijde importeur heeft het merk immers geen goed gedaan. Als de klanten eenmaal duidelijk wordt dat Dynapac teruggekomen is om te blijven, zal Vandaele Machinery een plaats kunnen opeisen in de walsenmarkt in België. In een volgende fase moet een substantieel marktaandeel haalbaar zijn.

Op vrijdag en zaterdag 15 en 16 oktober wordt het nieuwe Dynapac dealerschap bij Vandaele Machinery geïntroduceerd. Tijdens deze dagen wordt de nieuwe lijn walsen voorgesteld.