Nieuwe Ahlmann AZ 150f voor jubilaris

Gepubliceerd op 04-07-2018 12:37

Peter Rozendaal was op 26 juni precies 40 jaar in dienst bij Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf b.v. in Barendrecht. In 1978 kwam hij als 18 jarige in dienst. Zo'n mooi jubileum wordt graag door het bedrijf gevierd. Op de dag van zijn jubileum werd Peter verrast met een nieuwe Ahlmann Zwenklader AZ 150f met speciale bestickering. We hopen dat hij er nog lang in goede gezondheid van kan genieten.

Peter heeft zijn hele leven op een Ahlmann gezeten. Het precieze aantal is niet bekend, maar wordt geschat op 10 of 11. Sommige heeft hij helemaal afgereden, andere zijn sneller gewisseld. Dan kreeg een collega zijn machine en hij een nieuwe. Hij heeft dus ook de geschiedenis en ontwikkeling van de Ahlmann meegekregen. Ook is een van zijn Ahlmann’s een keer gestolen. ‘Peter is een echte liefhebber van de machine en zorgt er altijd goed voor. Hij heeft zelden iets aan zijn machine. Als hij belt voor iets weten de monteurs meteen dat er ook echt iets aan de hand is want dat doet hij eigenlijk nooit’ aldus Kraaijeveld.

‘Toen zijn machine een beurt moest krijgen kon hij als alternatief die dag met een Volvo werken. Hij heeft die dag een snipperdag genomen zodat dat niet hoefde’. Op zijn jubileum dag werd Peter gevraagd naar kantoor te komen om even een bakkie te komen doen. Daarna is hij meegenomen naar de loods omdat ze iets voor hem hadden. Peter onthulde zelf de speciaal voor hem op de deur aangebracht lauwerkrans met het getal 40 en zijn naam. De dag na zijn jubileum was Peter al om 05.30 uur op de zaak om zijn nieuwe machine in te richten. Op de foto wordt de jubilaris geflankeerd door Teunis (li) en Teun Kraaijeveld (re)

 

Kraaijeveld's Aannemingsbedrijf b.v. voert grond-, weg- en waterbouwkundige werken uit in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Dagelijks werken ruim 100 vaste medewerkers vanuit een modern kantoorpand in Barendrecht en vanaf de werkhaven, Koedoodse Haven. De familiesfeer is kenmerkend voor de cultuur. Kraaijeveld wil met iedereen meedenken en kwalitatief goede en duurzame oplossingen bieden voor een redelijke prijs. Bij calamiteiten staan ze ook voor u klaar, waar of wanneer de opdrachtgever maar wil.Gewerkt wordt met alle contractvormen en flexibele bestekken. De lijnen bij Kraaijeveld zijn kort maar krachtig. De kwaliteit van de werken liggen op een hoog niveau, mede door het ISO 9001, BRL 7000 en VCA** certificaat. Kraaijeveld heeft diverse samenwerkingsverbanden, combinaties en deelnemingen.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!