Communicatie software Groen, Grond en Infra

Bomag BW177D-5 voor Bunnik

Publicatiedatum: 03-08-2018 10:41

Handels Onderneming Bunnik uit Zegveld heeft, via de Kemp groep in De Meern, een nieuwe Bomag BW177D-5 zelfrijdende grondwals in ontvangst genomen.
 

De Bomag grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: Met trilplaat, Polygoon en Variocontrol. De 6.800 wegende Bomag BW177D-5 Grondwals heeft een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm.

Handels Onderneming Bunnik
Verhuur van grondverzetmachines, bronbemalingspompen, vuilwaterpompen en trilplaten. Tevens handelsmaatschappij. Bunnik Grondverzet is gestart in 1981 begonnen als loon- en verhuurbedrijf en uitgegroeid met cultuurtechnische werkzaamheden. Zij verhuren grondverzetmachines aan bedrijven en particulieren. De Handels Onderneming verhuurt pompen zoals hydrostalpompen, bronneringspompen en membraampompen en handelt in pompen trilplaten, aggregaten en machines.