Communicatie software Groen, Grond en Infra

Project #TB225 – Takeuchi haalt €17.000,- op voor de ALS Liga

Publicatiedatum: 10-08-2018 11:10

Tijdens het afgelopen Wereld Kampioenschap voetbal heeft Takeuchi zich met de nieuwe TB225 minigraver, geheel in duivelse stijl, ingezet voor de ALS Liga. Er is tot nu toe maar liefst €17.000,- opgehaald voor deze stichting door geld in te zamelen via leveranciers, door te collecteren met de machine op locaties & evenementen en door de uiteindelijke verkoop van de duivelse machine.

 

Belangrijke momenten

De duivelse #TB225 heeft de afgelopen weken kennis mogen maken met een aantal bekende Vlamingen en belangrijke ambassadeurs van de ALS Liga. Zoals Simon Mignolet (die zelfs zijn handtekening op de machine zette), Leah Thys, Marleen Merckx, Kristof Calvo, Stefan Leleu en Maggie De Block.
De machine heeft op veel verschillende plaatsen gestaan, zoals het Atomium, de Maatjesfeesten en bij studio Manhattan. Misschien bent u de machine zelfs wel tegen gekomen op de snelweg. Verhoeven heeft ‘on the road’ veel leuke reacties mogen ontvangen op deze speciale uitvoering van de TB225. Chauffeur Jef Verheyen en Takeuchi vertegenwoordiger Jens Boerboom zijn zelfs samen met de machine verschenen op RTV.be. Daarnaast speelde de machine een centrale rol tijdens de Demo Days van Verhoeven.

Verkoop duivelse machine
De biedingen op de duivelse machine waren tot op het laatste moment spannend. De West-Vlaamse Takeuchi dealer Eurotrading Mortier had het hoogste bod van €34.550,- staan tót zaterdagavond, maar er werd nog nét op tijd hoger geboden door Publi-Board BVBA. Zij kopen de machine voor een bedrag van €35.000,-. Donderdag 19 juli werdde machine uitgereikt op het terrein van Verhoeven Ninove.

Dankwoord
Verhoeven wil de ALS Liga bedanken voor de goede samenwerking tijdens dit project en heel veel succes wensen met het graven naar de oorzaken van de zenuw-spierziekte ALS. Hopelijk hebben Takeuchi & de TB225 jullie hierin een stap verder geholpen.Daarnaast wil Verhoeven alle partners en donateurs, waaronder Hapert aanhangwagens, Leaseline, Valckenier Group, VDD trailer center, de Meuter en eenieder die een bijdrage heeft geleverd aan Project #TB225 van harte bedanken!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………....

Informatie over de ALS Liga

ALS Liga België is een niet-gesubsidieerde vzw, die tracht de laatste levensjaren van patiënten zo kwalitatief mogelijk te maken. Dit doen zij door hen en hun naasten bij te staan op psychosociaal en administratief vlak, hulpmiddelen ter mobiliteit en communicatie uit te lenen en  voor hun rechten op te komen bij de overheid. Ook stimuleren zij het wetenschappelijk onderzoek en financieren zij via het fonds ‘A Cure for ALS’, verder verstrekken ze zorg op maat via het fonds ‘MaMuze’

www.TB225.be