Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK270SRlc-5 voor Wegenbouw Lansink b.v.

Publicatiedatum: 24-08-2018 09:46

Wegenbouw Lansink b.v. uit Saasveld heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen, een compleet uitgeruste Kobelco SK270SRlc-5 rupsgraafmachine met verstelgiek in gebruik genomen. De nieuwe Kobelco vervangt een JCB rupsgraafmachine.
 

De ca. 27 ton wegende Kobelco SK270SRLC-5 met een motorvermogen van 170 pk, is duurzamer dan ooit en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Terwijl Kobelco zich blijft richten op het milieu van de toekomst, zorgt het ook voor een nieuw niveau van productiviteit om de levenscycluskosten te verlagen. De sterke constructies en bewezen betrouwbaarheid zorgen ervoor dat deze machines zwaar werk aan kunnen en in lastige omstandigheden goed presteren. Het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat deze rupsgraafmachine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is en KOMEXS maakt het mogelijk om via internet overal over informatie te beschikken van de machines, ongeacht waar ze aan het werk zijn.

De Kobelco SK270SRlc-5 is in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van professionele belettering. Daarnaast is de Kobelco SK270SRlc-5 o.a. voorzien van een hydraulisch SMP ST 28 draaikantelstuk, centrale smering en LED-werkverlichting.

Over Wegenbouw Lansink b.v.
Wegenbouw Lansink b.v. is gevestigd te Saasveld en gespecialiseerd op het gebied van de grond-, water en wegenbouw. Met circa vijftig medewerkers ontwikkelen zij projecten voor en met de opdrachtgevers, die van A tot Z worden uitgevoerd. De opdrachtgevers bestaan uit gemeenten, provincies, bedrijven, instellingen en particulieren. Wegenbouw Lansink b.v. is als familiebedrijf opgericht in 1920 en in 1958 onder de huidige naam voortgezet.