Kobelco SK210LC-10 voor Kastelein

Gepubliceerd op 24-08-2018 09:58

P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft opnieuw een Kobelco aan het machinepark toegevoegd.

Deze Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine is o.a. uitgevoerd met een Engcon tiltrotator met geïntegreerde grijper. Het is inmiddels de 5e Kobelco die door de Kemp Groep aan Peter Kastelein is geleverd.
De Engcon tiltrotator met geïntegreerde grijper is ideaal voor het plaatsen van palen, zonder ketting, bij beschoeiingen. Deze Kobelco is geleverd met dom onder de giek en gekeurd als funderingsmachine. Hierdoor is de machine nog breder inzetbaar in het specialistische werk van Kastelein. Plaatsen van beschoeiingen, stalen damwanden en het plaatsen van verankeringen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Het grootste deel van de tijd is deze Kobelco dus werkzaam in de waterbouw. De Kobelco SK210LC-10 voldoet aan de strengste milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft Kastelein direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK210LC-10 zuinig, stil en milieuvriendelijk. De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine, in bedrijfskleuren, compleet opgebouwd en afgeleverd inclusief belettering.

Over Kastelein
P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines en het aannemen van grondwerken maar ook voor het aanleggen van tuinen bent u hier aan het juiste adres.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!