Communicatie software Groen, Grond en Infra

Weer Doosan voor Cerfontaine

Publicatiedatum: 24-08-2018 10:20

Staad BV heeft onlangs een nieuwe Doosan DX140W-5 afgeleverd bij Cerfontaine uit Berg en Terblijt.

Op de werklocatie treffen we de machinist die de Doosan DX140w-5 onder zijn hoede heeft gekregen. "Echt een fijne machine, comfortabel in de cabine en soepel om mee te draaien. Ik ben er zeker content mee en heb vooralsnog geen verbeterpunten. Aan iedere machine komt vroeg of laat een keer onderhoud of een storing. De servicemannen van Staad zijn vakbekwaam om ons te ondersteunen mochten we er zelf niet uitkomen, die ervaring hebben we met Staad bij Cerfontaine. Ik kan de komende jaren echt wel vooruit om deze mooie Doosan DX140W-5.’’

De DX140W-5 is door het verstevigde gietstukken, gesmede stalen scharnieren en de versterkte arm en giek sterk en betrouwbaar. Daarnaast heeft de DX140W-5 een grote, robuuste giek- en armcilinders voor een soepele en krachtige werking. Met daarbij een geavanceerde pen-en-bus technologie.

Over Cerfontaine
Cerfontaine is gevestigd in het zuid-Limburgse Berg en Terblijt. Het is een een hecht familiebedrijf actief in de loonwerk, akkerbouw en veeteelt, grondverzet en transport. Van oorsprong is Cerfontaine actief in de agrarische sector maar door de jaren heen hebben zij hun expertise uitgebreid naar andere sectoren waaronder het grondverzet waar zij hun klanten van A tot Z begeleiden bij hun projecten.

Staad Groep is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden optimaal presterende machines die helpen hun klanten succesvol te zijn.  Dit kan met nieuwe, gebruikte of verhuur machines maar ook voor service, onderhoud, onderdelen en financieringsvraagstukken willen zij graag partner zijn. Dit gebeurt vanuit Veghel en Bergen op Zoom.