Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK45SRX voor Van Doorn

Publicatiedatum: 06-11-2018 08:38

Van Doorn Geldermalsen B.V. heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK45SRX minigraafmachine in ontvangst genomen. Eerder dit jaar nam Van Doorn twee Atlas mobiele graafmachines in gebruik

Kobelco heeft weer een grote stap gezet door de ruim 4,5 ton wegende SK45SRX te voorzien van nog meer graafkracht en praktische, prestatie verhogende functies. De minigravers van Kobelco kenmerken zich verder door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De comfortabele cabine biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.

De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

Over Van Doorn Geldermalsen B.V.
In 1963 stapten vijf broers op hun fiets om de eerste opdrachten binnen te slepen, het bedrijf Gebroeders van Doorn Geldermalsen B.V. was geboren. Anno nu werken de tweede en derde generatie Van Doorns samen met 180 medewerkers aan een schone en veilige infrastructuur. Het werk omvat een breed spectrum van de Grond- Weg- en Waterbouw en de Groen- en cultuurtechniek.