Communicatie software Groen, Grond en Infra

Compacte, maar toch uiterst complete Kobelco SK75SR voor HKA-Nieuwkoop

Publicatiedatum: 15-11-2018 12:33

Recent is door Kemp Groep een compleet uitgeruste Kobelco SK75SR afgeleverd bij HKA-Nieuwkoop. Een grootse machine in een klein pakketje.

Om met de markt en de tijd mee te gaan is gekozen voor een machine die klaar is voor de toekomst. De kraan is uitgevoerd met een Engcon EC209 tiltrotator, Trimble Earthworks GPS, Freshfilter Tube overdruk, centrale smering en een maaikorffunctie. Veel mogelijkheden in een klein compact pakket. De machine zelf is een compacte binnen-draaier, maar wel met een volwaardige cabine. De SK75SR kenmerkt zich daarnaast nog extra door een laag brandstofverbruik, de laatste milieueisen, laag geluidsniveau en extra veiligheid door de twee gemonteerde camera’s.

De machine komt uiterst tot zijn recht in werk aan dijken, beschoeiingen en krappe werkterreinen waar toch capaciteit vereist is.

Na eerdere aankopen van een SK210Lc-10 en Sk140SRlc-5 is de 8-tons machine een mooie aanvulling in de Kobelco reeks bij HKA.


Keuze Kobelco / Kemp Groep voor goede service

De keuze voor de investering van de nieuwe Kobelco machine komt voort uit goede ervaringen met eerder aangekochte machines en de goede en snelle service van de Kemp Groep.

 

HKA-Nieuwkoop

HKA is continu bezig met het verbeteren van haar aanbod. Moderne, schone en zuinige machines in combinatie met een team van professionele medewerkers. Vernieuwingen zoals moderne GPS systemen en ontwikkelingen zoals draaikantelstukken passen goed bij de visie van het bedrijf. 

Als resultaat is het loon- en verhuurbedrijf recent uitgeroepen als onderneming van het jaar 2018 in de gemeente Nieuwkoop.