Zesde Atlas spoorwegmachine voor van de Mheen Rail in drie jaar.

Gepubliceerd op 19-11-2018 10:35

Van de Mheen Rail B.V. assisteert bij het onderhoud en de aanleg van de spoorbaan voor verschillende spoorbouw aannemers in Nederland. Hiervoor heeft Van de Mheen Rail de beschikking over meerdere compleet uitgeruste spoorkranen, zoals deze Atlas 160WSR compact draaiende spoorwegmachine. In combinatie met de juiste toebehoren is Van der Mheen zeer flexibel inzetbaar op en rond het spoor.

Dit is de zesde Atlas spoorwegmachine die Hans van Driel heeft mogen leveren aan Van der Mheen Rail in een tijdsbestek van slechts drie jaar.

Specialisme
Deze Atlas 160WSR is door de specialisten van Hans van Driel in Tiel omgebouwd tot spoorwegmachine. De montage van het spooronderstel is in dit geval zelf gedaan door Van de Mheen. De LMB installatie en afstempeling aan de onderwagen is geleverd en opgebouwd door Nijhuis Engineering Dronten. De verdere ombouw van basis machine naar spoorwegmachine vergt veel tijd en aandacht. Denk hierbij aan o.a.: slangbreukbeveiliging, elektrische noodpomp, extra opbergvakken, 360 graden camera, extra retouraansluiting, werkverlichting, Last Moment Begrenzing en extra hydraulische functies. Dit is nog maar een klein deel van de vele aanpassingen die door Hans van Driel in Tiel worden uitgevoerd. Dit specialisme wordt door de eindgebruikers op waarde geschat en het is ook daarom dat wij met heel veel klanten, die werkzaam zijn op en rond het spoor, lange en intensieve relaties onderhouden.

Over Van de Mheen Rail B.V.
Van de Mheen Rail B.V. uit Putten is gespecialiseerd in de verhuur van machines en materialen voor spoorvernieuwing en onderhoud aan het spoor. Daarnaast is de in- en verkoop van spoormaterialen een belangrijk onderdeel van de activiteiten. De Atlas spoorkranen zijn uiteraard volgens de richtlijnen gekeurd en worden bediend door gecertificeerde machinisten. Door de centrale ligging kan Van der Mheen zijn klanten in heel het land bedienen. Kijk op www.vandemheenrail.nl voor meer informatie.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!