Communicatie software Groen, Grond en Infra

Verhoeven Occasionshow 2018

Publicatiedatum: 30-11-2018 08:36

Op zaterdag 8 december vindt de occasionshow plaats in Maarheeze. De deuren staan voor je open tussen 09:00 en 16:00. Aanmelden voor dit evenement is niet nodig, dus loop gezellig binnen!

Er gaan dit najaar maar liefst 100 gebruikte Takeuchi mini- en midigravers de verkoop in. Deze occasions bestaan grotendeels uit jong gebruikte machines, maar ook uit ingeruilde Takeuchi machines. Een deel hiervan wordt tentoon gesteld tijdens de feestelijke occasionshow.

 

De jong gebruikte Takeuchi machines komen onder andere in de verkoop doordat er een verjonging plaatsvindt van de Vereco Verhuur machinevloot. We maken in deze verhuurvloot gebruik van zeer jonge machines, dus vervangen we eens in de zoveel tijd de jong gebruikte machines voor nieuwe modellen. Het grote voordeel van deze machines uit de verhuurvloot is dat het vertrouwde machines zijn. Verhoeven kent alle historie en ze zijn altijd goed en adequaat onderhouden.

De occasionshow vindt dit najaar plaats ter vervanging van de welbekende Verhoeven Demodagen. De focus zal dit jaar voor de verandering liggen op onze gebruikte machines. Dit betekent echter niet dat het demo draaien bij ons op locatie geheel vervalt. Het blijft mogelijk om een Takeuchi mini- of midigraver waar je graag een demo mee wilt draaien in de zandbak te laten zetten en deze eens uitvoerig te testen.

Kom zeker langs als je eens een échte mini- en midi graver occasionshow wilt meemaken! Er is vermaak voor jong en oud en je kan ook genieten van een lekker hapje en drankje(s).

Heb je juist interesse in uitrustingsstukken of rijwerk(onderdelen) voor jouw machine? Kom dan gerust langs, ook de vertegenwoordigers voor deze productgroepen zijn aanwezig op de occasionshow.

 

Maarheeze
Zaterdag 8 december 09:00 - 16:00

Verhoeven Occasionshow 2018