Communicatie software Groen, Grond en Infra

Compacte schudzeef van FleXiever maakt zijn intrede op de Nederlandse verhuurmarkt

Publicatiedatum: 21-12-2018 10:17

FleXiever heeft dit jaar zijn aanbod van zeefmachines uitgebreid van 7 naar 14 modellen. Dit vooral met de focus mini en midi schudzeefmachines, zowel mobiel als stationair. Eén van deze nieuwe modellen is de FleXiever Mini Screener Trailer. De FleXiever Mini Screener gemonteerd op een aanhangwagen. Met een totaal gewicht van 680kg mag de zeefmachine ongeremd rondrijden.

FleXiever Mini Screener TrailerFleXiever Mini Screener Trailer

De Mini Screener Trailer is voorzien van een stroomgroep, opbergruimte voor extra netten, systeem om de hellingsgraad aan te passen en 2 rijplaten die voor de wielen worden geplaatst. De schudzeefmachine staat op een draaikrans gemonteerd waardoor deze 90° graden kan draaien ten opzichte van de aanhangwagen.  Zodoende heeft de aanhangwagen altijd een vrije rijweg.

Dit vernuftig concept is ideaal voor bedrijven actief in de verhuurmarkt en voor hoveniers die soms op beperkte ruimtes moeten werken.

Het Belgisch publiek kon in september op de Green Expo Beurs en op Demo Groen de eerste keer kennismaken met de machine, het publiek in Nederland op de Recycling / Asbestos Beurs te Gorinchem.

Vooral na de deelname van de laatste beurs begon de (Nederlandse) bal te rollen en mogen wij 4 extra verhuurpartners verwelkomen, waarvan 3 in Nederland. De firma Tuytel uit Oud-Albas die al reeds een FleXiever Mobile in het verhuurgamma heeft en Nortier Verhuur uit Oostburg , ( beide ook gebruiker van entreeding.com / wegenbouw.be platform), alsook ook de firma Fahner Bestratingen en Infra uit Ede.

In België is de verhuur van de Flexiever zeefmachines reeds goed verspreid. O.a. bij de firma A. Van Lathem uit Herne kan je terecht voor de huur van een FleXiever Conveyor.

De Mini Screener is door zijn compactheid en de mogelijkheid  al voor heel wat toepassingen gebruikt geweest. Bodemonderzoek, ruimen van graven, zeven van kogels en zand voor schietstanden, industrie, scholen ... . De range van zeefnetten gaat van 0,5x0,5mm tot 70x70mm en kunnen heel gemakkelijk gewisseld worden. Compost, zwarte grond, stenen, glas, plastiek, zand, houtsnippers, biomassa, insecten, steenkool, zaden ... . Dit zijn allemaal materialen die al met de Mini Screener zijn afgezeefd.

bron: www.flexiever.be

www.wegenbouw.be/bedrijven/319845/a-van-lathem-n-v
www.entreeding.com/bedrijven/210572/a-tuytel-loon-en-verhuurbedrijf-b-v/
www.entreeding.com/bedrijven/216053/home/nortierverhuur

de Flexiever van A. Van Lathem uit Hernede Flexiever van A. Van Lathem uit Herne