Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wederom Kobelco SK75SR voor DDM

Publicatiedatum: 09-01-2019 09:01

Onlangs heeft DDM bv de vierde Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen. Na eerder een Kobelco SK75SR, Kobelco SK210LC-9 en een SK260LC-10 heeft DDM nu opnieuw een SK75SR rupsgraafmachine in gebruik genomen.

Deze Kobelco rupsgraafmachine voldoet zonder roetfilter of ad blue toevoeging aan de laatste milieueisen. Met het gepatenteerde iNDr systeem is het geluidsniveau tot een extreem laag niveau beperkt. De aanpak van Kobelco NEXT-3E wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

DDM is een dynamisch bedrijf dat zowel nationaal als internationaal actief is op het gebied van demontage, relocatie, sloop en asbestverwijdering. DDM is zeer actief in het verkopen, verhandelen en het hergebruiken van industriële installaties en de recycling van overige materialen. Sinds 1990 heeft DDM zich ontwikkeld tot een bedrijf dat zich kan rekenen tot een van de marktleiders in hun branche. Technische innovatie en een zeer hoge standaard voor veiligheid, kwaliteit en milieu zorgen ervoor dat DDM service kan leveren aan een zeer breed aantal klanten met zeer uiteenlopende projecten.


Kobelco SK75SR voor DDMKobelco SK75SR voor DDM