Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco versterkt zijn sloop- en voertuigontmantelingsbereik.

Publicatiedatum: 16-01-2019 11:24

SK140SRD is de kleinste sloop- en recyclingsmachine van de fabrikant.

Na de introductie van de SK210D in 2016 en de recente onthulling van de SK350DLC-10, is Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) verheugd om de lancering van de SK140SRD aan te kondigen - de kleinste machine van de fabrikant die ontworpen is voor de sloop- en recyclingsector. Ondanks zijn kleinere formaat, is deze machine gebaseerd op 40 jaar innovatie en ontwikkeling bij het demonteren van auto's en bevat deze veel van dezelfde functies als de grotere modellen.

Ongeveer zes miljoen voertuigen bereiken het einde van hun nuttige levensduur in Europa, maar ze hebben nog steeds een aanzienlijke waarde als een bron van reserveonderdelen. Moderne voertuigrecycling probeert zo kosteneffectief mogelijk te zijn, maar met strikte EU-richtlijnen inzake hergebruik / terugwinning en hergebruik / recycling, moeten autodemontage werven ook rekening houden met de milieueffecten van hun processen.

Sinds de introductie van zijn eerste autodemontage-machines in Japan in 1979, is Kobelco zich blijven concentreren op de ontwikkeling van de best mogelijke apparatuur om het recyclen en hergebruik van voertuigen en voertuigonderdelen te ondersteunen. Dientengevolge staan ​​de ontmantelingsmachines van Kobelco bekend om hun hoge prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie, en de geheel nieuwe Kobelco SK140SRD bevordert ook een lager brandstofverbruik, minder geluid en een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.