Communicatie software Groen, Grond en Infra

Weer Atlas 350MH voor International Metal Trading

Publicatiedatum: 23-01-2019 15:10

International Metal Trading uit Nieuwerkerk aan den IJssel heeft via Hans van Driel B.V. uit Tiel weer een Atlas 350MH mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Albert Reijnders ontving uit handen van Daniël Buijs, verkoopadviseur bij Hans van Driel B.V., de sleutels van de Atlas 350MH.

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final motor met Ad Blue. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een nog hogere productiecapaciteit dan zijn voorganger en 10% zuiniger. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van circa zestien meter. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en zoals bij International Metal Trading bij het vullen van containers.

De geleverde uitvoering met verhoogde lift cabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. Door een verhoging van de cabine van circa 60 cm is de zichthoogte nu 6 meter voor een nog beter zicht op opening van de schaar en de container. Daarnaast is de Atlas 350MH voorzien van extra werkverlichting en een extra camera op de lepelsteel.

International Metal Trading uit Nieuwerkerk aan den IJssel richt zich op het recyclen van metalen. Vanwege de goede ligging is International Metal Trading altijd bereikbaar. Niet alleen voor het afleveren van metalen, maar ook voor het transport naar de dichtstbijzijnde havens. IMT werkt samen met de beste transportbedrijven.