Communicatie software Groen, Grond en Infra

Infra Relatiedagen 2019

Publicatiedatum: 31-01-2019 20:39

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. De GWW-sector is volop in beweging.

Thema's als duurzaamheid en circulariteit zijn niet meer weg te denken. Een mooi voorbeeld is het project van Wavin. Zij zijn een project opgestart om riolen en regenwateroplossingen aan te pakken en te werken aan toekomstbestendige steden. ARN Recycling leveren in samenwerking met Duvano damwanden van beschoeiingen van gerecycled kunststof uit auto's. Beleef het op Infra Relatiedagen, bewandel de innovatieroute en bezoek het toekomstplein, waar de thema’s 'personeel en innovatie' centraal staan.

 

De toekomst van infra

In de infra sector is er een schrijnend te kort aan personeel. De vakbeurs is voor de student en zij-instromers de gelegenheid om nader kennis te maken met de sector. Speciaal voor studenten vanaf 14 jaar organiseren we op dinsdag 5 februari een toekomstdag.  Gedurende deze dag is er volop ruimte om de markt beter te leren kennen. Diverse exposanten spelen hier dan ook op in. Roelofs organiseert op dinsdag 5 februari een masterclass voor jongeren. Ook geven opleidingsinstituten informatie welke cursussen en trainingen zij aanbieden voor de infra, ondergrondse infra en loon- en grondverzet. Mocht je aan de slag willen in de GWW-sector, loop dan langs bij detacheringsbureaus die vertegenwoordigd zijn op de vakbeurs.

Lees meer over de toekomstdag