Communicatie software Groen, Grond en Infra

Drie Kobelco's voor van der Flier

Publicatiedatum: 25-02-2019 19:40

Onlangs heeft de firma Van der Flier uit Winschoten, via Hans van Driel B.V. in Ommen, drie compleet uitgeruste Kobelco rupsgraafmachines in gebruik genomen.
Na de SK260LC-10 en SK75SR van vorig jaar, nu opnieuw een Kobelco SK260LC-10, een SK210LC-10 en een SK17SR-3 minigraafmachine.

De Kobelco SK210LC-10 en SK260LC-10 zijn duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Deze machines voldoen aan de laatste emissienormen dankzij de aanzienlijk verlaagde NOx-uitstoot. Zonder verlies van capaciteit zijn de Kobelco rupsgraafmachines zuinig, stil en milieuvriendelijk. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel.

De Kobelco SK17SR-3 minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. De punten voor de dagelijkse controles en het reguliere onderhoud zijn gemakkelijk te bereiken. Kijk op www.hansvandriel.nl voor meer specificaties of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

De in bedrijfskleuren gespoten en beletterde Kobelco’s zijn door de professionals van Hans van Driel B.V. alle drie uitgevoerd met hydraulische snelwissel, extra werkverlichting en afgeleverd met extra bakken. Daarnaast zijn de SK210LC-10 en SK260LC-10 uitgerust met kruisbediening t.b.v. bediening verlenggiek, overdruk FF Tube, opklapbare treeplanken langs machine, gereedschapskist en startonderbreker.

'