Communicatie software Groen, Grond en Infra

Twee Kobelco rupsgraafmachines voor P. Vos

Publicatiedatum: 07-03-2019 19:11

De firma P. Vos BV uit Alphen aan de Rijn heeft, via de Kemp Groep in De Meern, twee compleet uitgeruste Kobelco SK75SR rupsgraafmachines in gebruik genomen. Wij wensen Vos veel fijne draaiuren met deze Kobelco's.

De Kobelco SK75SR kenmerkt zich onder andere door een laag brandstofverbruik, efficiënte prestaties en compact ontwerp. Kobelco rupsgraafmachines zijn standaard compleet uitgerust, onder andere met standaard hamer-, rotatie- en crusher functie, twee camera's met een kleurenscherm, lucht geveerde en verwarmde stoel en nieuwste generatie ROPS-cabine.

Deze Kobelco rupsgraafmachine voldoet zonder roetfilter of AdBlue toevoeging aan de laatste milieueisen. Met het gepatenteerde iNDr systeem is het geluidsniveau tot een extreem laag niveau beperkt. De aanpak van Kobelco NEXT-3E wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

De twee Kobelco SK75SR rupsgraafmachines zijn onder andere uitgerust met hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, gereedschapskist op de onderwagen, opklapbare treekplank voor de cabinedeur, overdruk voorbereiding, extra werkverlichting en carkit bluetooth. Daarnaast zijn deze rupsgravers volledig in de bedrijfskleuren van P. Vos gespoten, voorzien van belettering en afgeleverd met extra bakken, een brede bak en dieplepelbak.

P. Vos verzorgt grondverzet voor overheden, waterschappen, de aannemerij, grondweg-, water- en woningbouw. Een groot deel van het machinepark is voorzien van 3D-gps-besturing. Dankzij deze 3D-gps-besturing werken zij nog efficiënter en behalen een hogere productiviteit. Tevens verzorgt P. Vos transport, aanneming en verhuur van machines met of zonder machinist. Het machinepark bestaat uit rupsgraafmachines, trilwalsen tot en met diepladers en stalen rijplaten. Kijk op www.pvos.nl voor meer informatie.