Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140sRLC rupsgraafmachine voor Knol Akkrum

Publicatiedatum: 19-03-2019 19:14

Knol Akkrum heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen, een compleet uitgeruste Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen.
De compact draaiende Kobelco SK140SRLC staat op speciaal gekromde en afgeschuinde rupsplaten om insporing te voorkomen.

De Kobelco’s zijn standaard zeer compleet uitgerust. De extra functies zijn bijvoorbeeld proportioneel te bedienen en de machine is voorzien van een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De ergonomisch verantwoorde cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

De Kobelco SK140SRLC beschikt over een zuinige motor die minder belastend is voor het milieu door een lagere uitstoot. Het gepatenteerde INDR systeem zorgt voor een zeer geluidsarme en stofvrije machine. Ook deze technologie draagt bij aan een gunstig brandstofverbruik. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Hans van Driel B.V. heeft de machine vakkundig opgebouwd en afgeleverd met o.a.; een Verachtert Powertilt, treeplank en LED-werkverlichting. Machinist Klaas Eenshuistra, een echte Kobelco man, is trots op zijn nieuwe machine. Wij wensen Klaas veel draaiplezier met deze mooie Kobelco.

Over Knol Akkrum

Knol Akkrum is een allround aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Knol opereert op bijna alle vlakken in de civiele techniek en ons bedrijf is sterk in heiwerk, funderingen en civiele kunstwerken. Knol Akkrum is gespecialiseerd in het bouwen van bruggen, sluizen, viaducten, funderingen, bouwkuipen en allerhande weg- en waterbouw technische werken. Kijk op www.knol-akkrum.nl voor meer informatie.

 

 

Bron: hansvandriel.nl