Truckland wint DAF Truck Sales award 2019 én DAF Innovatie award 2019.

Gepubliceerd op 25-03-2019 18:37

Woensdag 13 maart ontving Truckland uit handen van DAF de Truck Sales Award 2018 én de Innovatie Award 2018.

Truckland' CEO Eric Theuws, licht toe; "In 2018 leverde Truckland meer dan 1.000 nieuwe DAF trucks aan onze klanten. Een prestatie waaruit vertrouwen van deze klanten spreekt. Een teamprestatie die gisteren beloond werd met de Sales- award." aldus Theuws.

Theuws vervolgt: "De innovatie award 2019 geeft erkenning aan de vele succesvolle acties die we intern en extern hebben opgezet. Een groots opgezette en succesvolle campagne om jonge ambitieuze monteurs te werven, het centraal stellen van scholing en training binnen Truckland, het optimaliseren van onze service richting de klant en het verbeteren van ons imago door meer zichtbaar te zijn in de markt. Acties die niet onopgemerkt zijn gebleven!"

Binnen Truckland wordt de waardering voor deze Awards gezien als een extra aanmoedigingsprijs om onze service nog verder te verbeteren. "We zijn trots op al onze medewerkers, die iedere dag weer bijdragen aan het succes van Truckland." spreekt Theuws uit. 

 

"Bovenstaand succes kunnen we alleen behalen door onze klanten optimaal te ontzorgen en op een oprechte en eerlijke manier te handelen. We willen al onze klanten dan ook bedanken voor het vertrouwen in Truckland. Wij blijven volop in beweging om de meest professionele dealer te zijn en te blijven!"

Bron: Truckland

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!