Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W voor Jo van Zon

Publicatiedatum: 19-04-2019 20:17

Loonbedrijf Jo van Zon uit Ammerzoden heeft, via Hans van Driel B.V, een Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik genomen. De Atlas 160W komt in de plaats van een Atlas 150W uit 2013.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 160W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine, geschikt voor bijvoorbeeld zwaardere wegenbouw (riolering), suikerbieten laden, sloopwerken en dergelijke. De Deutz TCD 6.1 motor heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1800 omw. min) een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 160W is door Hans van Driel B.V. volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van Jo van Zon. Denk hierbij aan o.a.: een Engcon draaikantelstuk, stalen spatborden, extra gereedschapskist aan de onderwagen, een trekhaak in het schuifblad en extra werkverlichting.

Over Loonbedrijf Jo van Zon
Naast het verhuren van landbouwvoertuigen aan bedrijven of particulieren is Van Zon actief in het uitvoeren van loonwerk.

Bekijk de video